HIT

ZLATAN TAJNO BORAVIO U BEOGRADU! Lumpovao u restoranu sa fudbalerima - Srbin, Hrvat i Bosanac...

Autor Milutin Vujičić

Zlatan Ibrahimović je prethodnih dana bio gost Beograda.

Fotografija iz Milana, Zlatan Ibrahimović sa suprugom.
Izvor: Profimedia

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović tajno je boravio u Beogradu prethodnih dana i "lumpovao je" u jednom prestoničkom restoranu, prenos "Informer". Ibrahimović dugo nije bio gost Beograda, još od meča Milana i Crvene zvezde u proleće 2021. godine u okviru nokaut faze Lige Evrope, a slobodno vreme iskoristio je da "skokne" do grada koji mu je i te kako u srcu i u kome inače ima mnogo prijatelj.

Ibrahimoviću su društvo pravili srpski fudbaler Duško Tošić, saigrač iz Milana i reprezentativac Bosne i Hercegovine Rade Krunić, kao i Ante Rebić, hrvatski reprezentativac koji je na pragu odlaska sa "San Sira". Naravno, bilo je tu i prijatelja van fudbala pošto je dobro poznato da je Zlatan vrlo svestrana ličnost.

"Nisam ni znala da je Zlatan stigao u Beograd. Nije mi se javio. Imam mnogo svojih privatnih poslova i obaveza, ne znam gde udaram. A to gde se Ibra provodi i sa kim, iskreno me i ne interesuje", rekla je pevačica Nada Topčagić za "Informer" povodom informacije da je Ibra u Beogradu, pošto su mnogi očekivali da će joj se javiti jer je zbog Zlatanove promocije njene čuvene pesme "Jutro je", pevala cela Italija.

Podsetimo, Zlatan inače ima 41 godinu i još ne planira da završava karijeru. Ugovor sa Milanom mu ističe krajem meseca, ali je uveren da će saradnja biti obnovljena na obostrano zadovoljstvo iako ga muče povrede.