BURNO

TI SI JE***A SRAMOTA, SRAMOTO! Murinjo na parkingu čekao sudiju da ga VREĐA: Oštetio Romu za titulu! (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Malo je reći da je portugalski trener Žoze Murinjo bio besan zbog poraza od Sevilje.

Izvor: Twitter/Sport Italia/Screenshot

Sevilja je došla do sedmog pehara u Ligi Evrope tako što je posle boljeg izvođenja jedanaesteraca pobedila Romu, pa su tako pokvarili planove Žozea Murinja da se sa peharom oprosti od "vučice". Murinjo je bio besan posle meča, utešnu medalju je čak bacio na tribine, a nije se samo na tome zaustavio.

Društvenim mrežama kruži snimak na kome se vidi da je Žoze Murinjo čekao glavnog sudiju meča Entonija Tejlora na parkingu pošto je želeo da mu stavi do znanja da je nezadovoljan načinom na koji je vodio utakmicu. U završnici je prvo pokazao na penal za Sevilju, koji je potom poništio posle intervencije iz VAR sobe, dok ni nekoliko minuta kasnije nije "svirnuo" istu kaznu u korist Rome, za mnogo očigledniji prekršaj pravila.

Jedan fudbaler Sevilje je igrao rukom posle ubačene lopte Nemanje Matića u 81. minutu i Entoni Tejlor je to ignorisao, a da je pokazao na "belu tačku" - možda bi Žoze Murinjo imao i treći pehar Lige Evrope. Zbog toga je "Posebni" bio veoma besan i dugo je čekao Entonija Tejlora samo da ga uvredi.

"Ti si je***a sramota, donosio si sramotne odluke!", vikao je Žoze Murinjo u pravcu Engleza koji je pokušavao da napusti stadion u Budimpešti, ali nije mogao od Portugalca koga zbog ovoga sigurno čeka i kazna.