Fudbal

Naš predlog: Kako da ulepšate promenjivi jun

Izvor Promo

Malo ko se seća, barem u poslednjih 20 godina, da su april i maj bili promenjivi i generalno loši kada su vremenske prilike u pitanju.

Izvor: Promo

Gotovo svaki dan je kiša, ako se ovako nastavi i u junu, stvarno ćemo da pomislimo da živimo u Londonu, Birmingemu ili nekom drugom gradu koji je na godišnjem proseku na oko 60 sunčanih dana.


Čekali smo da prođe zima, proleće je obećavalo na početku, ali se umesto aprila pojavio oktobar i zato je i dalje sve neizvesno. Zato smo odlučili da vam priredimo predlog kako najbolje iskoristiti promenjive dane i raditi nešto što nije direktno vezano za izlazak iz kuće ili stana, a da se pritom maksimalno zabavite.


U ovom slučaju, nije u pitanju ni samo zagarantovana vrhunska zabava, već je tu i mogućnost za veoma dobru zaradu, a ovoga puta ćemo vas uputiti na MerkurXtip koji je spremio vrhunske promocije u junu. Navikli smo već na sjajne akcije iz ove kompanije, ali sada su na ivici da prevaziđu sami sebe i visoke standarde koje su odavno postavili.


Najpre je tu slot promocija „Gold turnir“ koja je počela 1. juna i trajaće do kraja meseca, a nagradni fond je lepih 1.000.000 dinara. Sve je veoma jednostavno, spremni su slotovi od čak 11 svetski renomiranih proizvođača, a nagrade će dobiti čak 40 najboljeplasiranih igrača.

Naravno, šta bi bilo zlato bez srebra i bronze. Zato je MerkurXtip spremio još dva turnira sa imenima „Silver“ i „Bronze“ koji nose nagradni fond od 400.000, odnosno 200.000 dinara. Ovaj srebrni počinje u ponedeljak 5. juna i trajaće dve nedelje, sve do 18. juna, a bronzani će trajati nedelju dana, od 19. do 25. juna.

Izvor: Promo

Primećujete sigurno da se datumi srebrnog i bronzanog turnira preklapaju sa zlatnim koji će ipak obeležiti ovaj mesec. Na taj način, MerkurXtip pruža veće šanse svim svojim igračima, a ukupni fond od 1.600.000 dinara može samo svima da ulepša jun. Potencijalni dobici mogu mnogo toga da promene u vašim planovima za neki planirani odmor u julu.

Izvor: Promo

Zato je naš predlog da se zabavite do kraja meseca uz najbolje svetske slotove i turnire samo u MerkurXtip-u. Kao i uvek, sve dodatne informacije o pomenutim promocijama i turnirima možete da pronađete na MerkurXtip promo stranici.

Tagovi