AUUU!

BUM! ZALETEO SE S POLA TERENA, OPALIO PO LOPTI I DAO GOLČINU: Zaboravljeni napadač pocepao mrežu ovim projektilom! VIDEO

Autor Nikola Lalović

Sećate se Hulka? E, nije izgubio ni trunku snage, pogledajte samo ovu bombu!

Izvor: Tweet/CBS Sports Golazo/Screenshot

Možda ste zaboravili na njega jer je već godinama daleko od Evrope, ali Hulk i dalje cepa mreže i golmani strahuju od njega. Ponovo je pokazao svu snagu svog puta u pobedi Atletiko Mineira nad Kruzeirom 1:0 kada je postigao jedini gol na meču. I to kakav!

Gorostasni napadač koga najviše pamtimo po nastupima za Porto od 2008. do 2012. i Zenit od 2012. do 2016. godine sada je i Brazilu, a Kruzeiru je uspeo da postigne gol sa 40 metara udaljenosti. 

Otkako se 2021. godine vratio u Brazil uspeo je Hulk na 143 nastupa da postigne 84 gola, a ovaj je možda i najlepši. Zaleteo se sa skoro pola terena, videlo se da će da šutne, ali nije to pomoglo čuvaru mreže rivalskog tima. Opalio je po lopti, poslao je u donji ugao gola, a iako je čuvar mreže zakačio rukom, nije mogao da zaustavi ovaj projektil. Uživajte: 

Hulk u poslednje vreme privlači pažnju i ljubavnim skandalima pošto je prvo uplovio u vezu sa sestričinom bivše žene, a zatim je sa njom dobio i ćerku!

Tagovi