Komplikovano

PLAVUŠA GA PREVARILA SA VOZAČEM FORMULE 1 - ON OTIŠAO DA GA GLEDA: Napadač tokom trke dobio poruku - KRAJ JE! (FOTO)

Autor Nikola Lalović

Ljubavni trougao atraktivne plavuše sa Žoaom Feliksom i Landom Norisom postao je komplikovaniji.

Izvor: Instagram/screenshot/magui_corceiro

Zvanično je gotovo, rastali su se Žoao Feliks i Mago Korseiro. Fudbaler koji je u "procepu" između Čelsija koji neće da ga kupi i Atletiko Madrida koji ga ne želi nazad, sada je i na ljubavnom planu konačno završio vezu sa atraktivnom 20-godišnjom glumicom. 

Njhova veza trajala je četiri godine, a kako prenose portugalski mediji Feliksu je Mago vesti o raskidu saopštila putem poruke, a onda je sve to objavila na svom instagramu. 

Problema u vezi je bilo i više puta je Korseiro navodno prevarila Feliksa, poslednji put sa vozačem Formule 1 Landom Norisom! Pogledajte kako izgleda Mago Korseiro: 

"Žoao i ja delili smo uspehe nekoliko godina, u fazi promene, rasta i učenja. Nismo zajedno kao par neko vreme, srećna sam što sam deo njegovog života. Cenimo sve poruke onih kojima je stvarno stalo do nas. Dobro smo, srećni smo i prijatelji kao što smo uvek bili", napisala je Korseiro. 

Feliks je na dan te objave snimljen kako gleda trku Formule 1 u Barseloni, gde je navodni novi dečko njegove sada već bivše devojke završio kao 17. Sa njim su trku gledali Mejson Maunt i Ris Džejms, doskorašnji saigrači Feliksa u Čelsiju. Osim navodne veze sa Landom Norisom ova lepotica se povezivala i sa bekom Totenhema Pedrom Porom, kao i sa Nejmarom.