Reagovao!

HAOS NA TRENINGU HRVATSKE REPREZENTACIJE! Navijači vređali KAPITENA Hajduka, napadač skočio na tribinu! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Najbolji fudbaler u hrvatskom prvenstvu nije mogao da trpi uvrede sa tribina, pa je skočio ka navijačima iz Rijeke.

Izvor: Twitter/Gran1nh0Hiding/printscreen

Veliki skandal u hrvatskom fudbalu - na treningu reprezentacije na udaru navijača našao se prvotimac Hajduka iz Splita Marko Livaja, kojeg "ne podnose" fudbalski fanatici u Rijeci. Iako je Marko na terenu bio zbog obaveza u nacionalnom timu, sa tribina je dobijao uvrede zbog kojih je u jednom trenutku reagovao! Krenuo je ka navijačima, čak i skočio na ogradu koja ih razdvaja, a zatim imao žustru raspravu sa ljudima koji su mu dobacivali.

"Hej, Livaja. Niko te ne voli", "Livaja, tovare", "Smeće", "Je*em ti majku, pogledaj istok", samo su neke od uvreda koje su navijači uputili napadaču reprezentacije Hrvatske, dok ga je takođe dočekao i transparent navijača Rijeke koju su mu poručili: "Smeće jedno, marš iz reprezentacije!". Zbog svega toga temperamentni Livaja, ikona i kapiten splitskog Hajduka, nije mogao da ostane miran. Pogledajte reakciju:

Inače, Marko Livaja je rođeni Splićanin i nakon "lutanja" po Evropi odlučio je da se vrati u rodni grad. Nekadašnji omladinac Hajduka i Dinama iz Zagreba nosio je dres Intera, Atalante, Rubina iz Kazanja, Las Palmasa, AEK-a iz Atine... Ipak, u februaru 2021. godine "zapalio" je Split kada je odlučio da obuče dres Hajduka i povede tim ka tituli koja se čeka sada već skoro dve decenije. Zbog toga ga u Splitu i okolini gledaju kao božanstvo. 

"Blažen bio dan kad se ovaj stadion uruši", napisao je jedan obožavalac Marka Livaje na Tviteru i podelio snimak na kojem se vidi temperamentni fudbaler koji kreće ka ogradi i delu navijača odakle je vređan. Pogledajte taj detalj sa treninga hrvatske reprezentacije: