MALO KO ZNA

ZAVELA SAM ZLATANA NA PARKINGU KAD JE BIO BALAVAC! Ima 53 godine, pričalo se da je Ibra VARA, ali ga je ukrotila

Autor Milutin Vujičić

Malo poznata priča o lepotici Helen Seger koja je već dve decenije sa Zlatanom Ibrahimovićem, ali je retko viđamo u javnosti pošto beži od svetala reflektora.

Izvor: Profimedia/Piero Cruciatti / Anadolu Agency

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović odlučio je da završi karijeru sa nepune 42 godine, a to, bar tako kaže Šveđanin, nije rekao ni svojoj porodici. Zlatan je zbogom fudbalu rekao na meču Milana protiv Verone kada je u društvu svoje supruge Helene Seger zaplakao, ali sada je vreme da se posveti porodičnim obavezama i ubuduće će više imati vremena za sina Maksimilijana (16) i Vinsenta (14) koji su igrali za Pari Sen Žermen, a sada su u mlađim kategorijama Milana.

O privatnom životu Zlatana Ibrahimovića malo toga se zna. Više je u javnosti pričao o odluci da igra za Švedsku, a ne za Hrvatsku ili Bosnu i Hercegovinu, nego što je govorio o svojoj supruzi Heleni koja je starija od njega 11 godina. Upoznali su se davne 2002. godine kada je Zlatan imao samo 21 godinu, a švedska lepotica 32. Sada su joj pune 53 i još blista!

U pitanju je bivša manekenka koja se sada biznisom, a vrlo retko se pojavljuje u javnosti, pa je tako Nada Topčagić na jubilarnom 40. Ibrinom rođendanu otkrila ekskluzivu. Ona se fotografisala sa Helenom i podelila to na Instagramu, a vrlo moguće da će to biti i jedini "dokaz" da je Šveđanka bila na rođendanu. Ne želi da poput mnogih ima status "žene fudbalera" i beži od medija, pa je zaita retkost da je vidimo, čak i na događajima koji se organizuju u Zlatanovu čast, a ona se brine i o svim sponzorskim ugovorima koje potpisuje sada već bivši fudbaler.

"Kada sam upoznala Zlatana, imao je 21 godinu, a ja 32. Imala sam bogatstvo i karijeru, nije mi bio potreban fudbaler da me hrani. Bila sam samostalna. On čak nije bio moj tip. Kada sam ga prvi put videla, svojim ferarijem zagradio je moj mercedes na parkingu u Malmeu. Zapravo, videla sam samo veliki nos i zlatni sat na ruci. Pošto sam bila loše raspoložena, izvikala sam se na njega. Prilično grubo rekla sam mu da pomeri automobil. Mislim da mu se to nije svidelo – izjavila je Helena, dodavši da to sigurno nije bila ljubav na prvi pogled", ispričala je Helena pre nekoliko godina.

Italijanski mediji pišu da je Helena jedina koja je uspela da "ukroti" karakter Zlatana Ibrahimovića, koga su tokom čitave karijere pratile razne kontroverze, a njihova ljubav bila je samo jednom na iskušenju i to zbog voditeljke Dilete Leote, za kojom je fudbaler navodno "odlepio" po povratku iz SAD na Apenine.

Zajedno su snimali i promotivne spotove, da bi magazin "Oggi" otkrio da su novogodišnju noć 2021. godine proveli zajedno. U to vreme Dileta Leota, koja danas nosi dete Lorisa Karijusa, bila je u vezi sa turskim glumcem Džanom Jamanom.  "Proveli su novogodišnju noć zajedno u Milanu. Druženje je počelo u 21.20 i trajalo je do 00.15. Tada su se svetla ugasila i više se nisu upalila", rekao je za Oggi izvor blizak italijanskoj voditeljki koju ljubitelji Serije A dobro poznaju.

U međuvremenu Zlatan se nije oglašavao na ovu temu, da bi Dileta Leota mesecima kasnije demantovala sve glasine koje su se pojavljivale o njoj u javnosti i koje su joj narušile ugled. Pogledajte i kako izgleda atraktivna Dileta Leota: