Fudbal

ZVEZDA 1.100.000 EVRA DALEKO OD NOVOG GOLMANA! Poslali ponudu za Izraelca, dobili poruku - platite DUPLO!

Autor Nikola Lalović

Crvena zvezda traži novog golmana i izgleda da ga je našla. Sada još samo da se usaglasi njegova cena...

Izvor: Profimedia

Crvena zvezda je prema pisanju izraelskog portala "Sport 5" poslala zvaničnu ponudu za Omrija Glazera! Nakon najave da će se Barak Bahar kao novi šef stručnog štaba zahvaliti Milanu Borjanu pojavile su se informacije da iz Izraaela želi da dovede 27-godišnjeg čuvara mreže Hapoela Ber Ševe i reprezentacije.

Navodno su crveno-beli ponudili 900.000 evra za njegove usluge, ali ta ponuda je glatko odbijena. Klub iz Ber Ševe ceni svog golmana na više nego duplo - 2.000.000 evra. 

Glazer prema navodima izraelskih medija daje sve od sebe da dođe u Beograd jer želi da radi sa Barakom Baharom, ali hoće i da se oproba u Ligi šampiona sa crveno-belima. 

Glazer je branio za Bahara u Makabiju iz Haife, ali je onda prešao u manji klub pošto je u sezoni 2021/22 proglašen za najboljeg golmana izraeskog prvestva To je mnoge iznenadilo, a sada želi da ponovo radi sa Baharom i da ode u Zvezdu. Ističe se dobrom igrom nogama i od njega bi mogli da počinju napadi crveno-belih, ali za sada je sve daleko od dogovora. Prema navodima "Sport 5" - 1.100.000 evra daleko.