Katastrofa!

HAOS NA EVROPSKOM FINALU - HULIGANI RAZBILI GLAVU FUDBALERU! Kapiten im aplaudirao, pa krvav nastavio meč! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Huligani koji podržavaju Vest Hem su prekinuli evropsko finale i kapitenu Fiorentine razbili glavu!

Izvor: Youtube/Arena Sport TV/printscreen

Fudbaleri Vest Hema su osvojili Konferencijsku ligu pobedom nad Fiorentinom (2:1), ali će se ovo finale i pored spektakularnog meča duže pamtiti po ispadu navijača engleskog kluba. Nakon malo više od pola sata igre huligani su počeli da počeli da ubacuju predmete ka kapitenu italijanskog tima Kristijanu Biragiju, kojem je tom prilikom razbijena glava!

U televizijskom prenosu jasno se videlo da levi bek uspeva da izbegne nekoliko predmeta koji su poleteli sa tribine, ali nije mogao da se spasi od svakog. Jedan od njih, verovatno upaljač, pogodio ga je u teme dok se pripremao da izvede korner, a par sekundi kasnije Italijan je napipao krv na glavi. Bilo je jasno šta se desilo, pa je meč prekinut dok je kapitenu "Ljubičastih" ukazivana pomoć. Pogledajte kako je to bilo:

Navijači Vest Hema pogodili Biragija
Izvor: YouTube/Arena sport TV

Biragi je nakon ove povrede nastavio meč i do kraja susreta je igrao sa zavojem oko glave. U nastavku meča, otprilike pola sata nakon što mu je glava razbijena, bio je i tragičar za svoj tim. Za razliku od Jovića kojeg su centimetri delili od uloge heroja, kod Kristijana Biragija je bilo obrnuto - on je igrao rukom u svom kaznenom prostoru, a Said Benrama je postigao prvi gol na meču nakon što je VAR doneo odluku da je taj kontakt bio dovoljan za penal.