Fudbal

„Ne možete primiti osam golova i proći dalje“, Milovan Rajevac za Xtip Stream emisiju

Izvor Promo

Priče su tu o usponima i padovima kako pojedinaca tako i kolektiva, svim odricanjima koje sport nosi, kao i problemi sa kojima se klubovi, treneri i igrači susreću svakodnevno.

Izvor: Promo

Xtip Stream „Emisija“ sa Sandrom pobrala je simpatije sportske javnosti i nastavlja punom parom. Bavimo se fudbalskim temama uz sjajne i dokazane sagovornike u ovom sportu, a različitih pozadina, karijera, ciljeva i radnih navika.

U 11. epizodi Xtip Stream Emisije gost je bio Milovan Rajevac, naš poznati trener, koji je iz svog ugla preneo utiske sa Svetskog šampionata. Poslušajte stručnu analizu kako naše, tako i ostalih jakih reprezentacija sa Mundijala. Ko je već slušao stručna izlaganja Rajevca, zna kojom količinom informacija raspolaže, a mi vam garantujemo sjajnu priču koja će možda i promeniti vaše mišljenje o svemu onome što smo gledali u Kataru do pre nedelju dana.

Rajevac je bio odbrambeni fudbaler, a karijeru je počeo u Borcu iz Čačka, a zatim igrao po jednu sezonu za Crvenu zvezdu i Vojvodinu, da bi se otisnuo preko Atlantika u Njujork „erouz“. Usledile su nove dve sezone u čačanskom Borcu, pa jedna u švedskom Lundsu i poslednju igračku sezonu proveo je u užičkoj Slobodi.

Dve godine nakon završetka igračke, počela je njegova trenerska karijera i to odakle drugo nego iz njegovog Borca. Dve sezone vodio je ekipu Srbija iz Malmea u Švedskoj, pa dve Slobodu iz Užica, pa Progres iz Frankfurta, takođe dve sezone. Tranzicionu sezonu proveo je u Železniku, da bi otišao u Kinu i kao pomoćni trener radio u Peking Guanu, a sezonu 2004/05. počeo je kao trener Crvene zvezde, a završio je kao pomoćnik u Al Sadu. Usledile su dve sezone u Vojvodini, jedna ponovo u Borcu iz Čačka, a tri godine je proveo i na mestu selektora reprezentacije Gane. Radio je sezonu u Al Ahliju da bi kasnije postao i selektor Katara, a do ove godine radio je još u Rudaru iz Velenja, te kao selektor Alžira, Tajlanda i drugi put u nacionalnoj selekciji Gane do Afričkog Kupa nacija.

Pričao je sjajno Rajevac od nedavno završenom Svetskom prvenstvu koje je komentarisao iz stručnog ugla, pa vam preporučujemo da poslušate sjajnu priču iz Xtip Stream „Emisije“ i saznate mnogobrojne informacije iz najvažnije sporedne stvari na svetu koga je u Kataru pokorila Argentina!