Tuga!

U PODGORICU STIGAO KAO POJAČANJE, PA ODMAH ZAVRŠIO KARIJERU: Testovi pokazali ŠOK rezultate - više neće igrati fudbal!

Autor Dušan Ninković

Krilni napadač Demir Jakupović umesto potpisivanja ugovora saznao da mora da prekine karijeru.

Izvor: Instagram/demirj_66/printscreen

Fudbaler Demir Jakupović (27) trebalo je da bude jedno od najvećih letnjih pojačanja Budućnosti iz Podgorice, koja će se kao aktuelni šampion Crne Gore takmičiti u kvalifiakcijama za Ligu šampiona, ali od toga neće biti ništa. Kada je krilni napadač stigao u Podgoricu na potpisivanje ugovora, lekarski pregledi su pokazali da mora da završi karijeru!

Njemu je pred potpis ugovora sa crnogorskim šampionom dijagnostifikovana aneurizma aorte, a nakon što je isto mišljenje dobio i od drugih lekara postalo mu je jasno da je sa profesionalnim igranjem fudbala gotovo.

"Dragi moji prijatelji, ovim putem želim da vas obavestim da sam, nažalost, primoran da se udaljim od profesionalnog fudbala. Pre potpisivanja ugovora sa FK Budućnost Podgorica, na lekarskom pregledu mi je dijagnostifikovana aneurizma aorte. Nakon pregleda i traženja drugog, trećeg mišljenja moja nada da ću moći dalje da se dokazujem na terenu je nažalost nestala. Jedan deo mene je ugašen, ali ću se uvek boriti i tražiti rešenje za svaki problem. Imam potrebu da vam se svima zahvalim na podršci svih ovih godina i vidimo se ako Bog da bar na tribinama", napisao je Jakupović u Instagram objavi. Pogledajte:

Jakupović je ponikao u Prijedoru, a tokom seniorske karijere igrao je za Podgrmeč, Borac iz Banjaluke, Rudar iz Prijedora, Jajce, ponovo za Rudar i Borac, a na kraju i za Igman iz Konjica, što mu je poslednji put u karijeri. Odlazak u Budućnost iz Podgorice, novog šampiona Crne Gore, trebalo je da bude prvi inostrani angažman i velika šansa za dokazivanje fudbalera koji se najbolje snalazi kao levo krilo.