Bizarno!

KRISTIJANO RONALDO OD ŠOKA NIJE MOGAO DA REAGUJE! Navijač uleteo na teren i dohvatio Portugalca! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Kristijano Ronaldo je jedan od najboljih svih vremena, ali ovakvu scenu ni on nije imao priliku često da doživi.

Izvor: Twitter/UnderdogFantasy/printscreen

Fudbalska reprezentacija Portugala savladala je Bosnu i Hercegovinu (3:0) u kvalifiakcijama za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj 2024. godine, a Kristijano Ronaldo je odigrao 199 meč za nacionalni tim. Pored toga što je došao nadomak neverovatnog uspeha jedan od najboljih portugalskih fudbalera će ovaj kvalifikacioni meč pamtiti i zbog navijača koji je utrčao u teren - počeo da mu ljubi kopačke, podigao ga u vazduh i zatim pred njegovim očima izveo "SIUUU", Kristijanov karakterističan potez.

Sve to dešavalo se u finišu meča, a deluje da je i Portugalcu bilo zanimljivo što je navijač koji je prekinuo meč spremio bogat repertoar za ovu priliku. Na snimcima koji kruže društvenim mrežama vidi se da Kristijano Ronaldo ne tera obezbeđenje da interveniše, pa čak ni kad navijač ostvari fizički kontakt sa njim.

Deluje da se u jednom trenutku na Ronaldovom licu može primetiti osmeh, a navijaču koji je nosio zastavu Portugala sigurno je značilo što je zajedno sa svojim idolom izveo potez kojim slavni fudbaler već godinama proslavlja golove. Inače, on je i nakon susreta sa Kristijanom uspeo da pobegne obezbeđenju, pa je tako još nekoliko sekundi trčao po terenu pre nego što je meč mogao da se nastavi. Pogledajte kako je to izgledalo:

Sa druge strane, Portugalci su u neizvesnom meču tek u finišu stigli do ubedljive pobede. Ostali su na maksimalnom učinku i posle tri kola kvalifikacija, imaju gol-razliku čak 13:0 i biće senzacija ukoliko ne završe na prvom mestu u svojoj kvalifikacionoj grupi. Naredni meč igraće 20. juna na Islandu, a to će biti još jedna prilika da nastave pobednički niz.