Lep trenutak!

MIHINA UDOVICA OBJAVILA PRVU FOTKU SA ĆERKINE SVADBE! Fudbaler oženio lepoticu, a komentari su o Siniši Mihajloviću!

Autor Dušan Ninković

Virdžinija Mihajlović, ćerka legendarnog fudbalera, udala se u Bariju za italijanskog defanzivca Alesandra Voljaka.

Izvor: Instagram/ariannamihajlovic/printscreen

Ćerka Siniše Mihajlovića Virdžinija udala se u Bariju za svog dugogodišnjeg dečka Alesandra Voljaka, defanzivca koji je svojevremeno nosio dres Juventusa i bio veliki talenat italijanskog fudbala. Ceremoniji su prisustvovali svi članovi Mihine porodice - braća Dušan, Miroslav i Nikolas su "predali" mladu njenom suprugu, a supruga Arijana i ćerka Viktorija zablistale su u raskošnim haljinama.

Arijana Mihajlović na društvenim mrežama često objavljuje Sinišine fotografije ili njihove zajedničke trenutke, pa na taj način čuva uspomenu na prerano preminulog fudbalskog trenera. Ipak, i ona se pojavila na svadbi koja je upriličena samo nekoliko meseci nakon smrti legendarnog fudbalera. U sećanje na Sinišu Mihajlovića su i brojni komentari ispod Adrijanine objave, pošto njegovi fanovi smatraju da bi srpski fudbaler bio ponosan da može da vidi jedan od najvažnijih trenutaka u ćerkinom životu. Pogledajte detalje sa svadbe, koje je Virdžinija podelila na svom profilu:

Upravo je Arijana Mihajlović centralna figura fotografije koja je izazvala mnogo komentara, a na kojoj pozira sa ćerkama. Ona se nalazi u centru, sa leve strane je Viktorija, a sa desne Virdžinija zbog čijeg su se venčanja i okupili. Pogledajte fotografiju na kojoj se nalaze Arijana, Viktorija i Virdžinija: