Fudbal

TATA, SVE VREME SI BIO PORED MENE! Potresna objava Mihajlovićeve ćerke - udavala se i znala da je Siniša "tu"! (FOTO)

Autor Mladen Šolak

Ćerka Siniše Mihajlovića Virdžinija objavila je emotivnu objavu posle udaje

Izvor: Instagram/printscreen/virgimih/ariannamihajlovic/Screenshot

Ćerka Siniše Mihajlovića Virdžinija udala se ovog vikenda i u nedelju je objavila emotivnu poruku na društvenim mrežama.
"Već mi nedostaje juče. Bio je to najbolji dan mog života, zajedno sa danom kad se rodila Violante. Dan koji je prevazišao sva moja očekivanja i emocija koju ne mogu da opišem rečima. Bez ikakve sumnje, bio je to dan koji ću pamtiti do kraja života kao najlepši ikad. Ljudi koje volim, svi su bili tu za nas, i sve ovo pišem jer sam tebe osećala tata sve vreme pored sebe. I ti si šetao zajedno sa mnom, uz moju braću i mog strica i nikad nisi dozvolio da se osećam sama. Konačno smo krunisali naš san, ujedinjeni zajedno, bez bilo kakvih ograničlenja. Niko ne može da razdvoji ono što je Bog spojio".

Prema pisanju medija, Vidžinija Mihajlovića rekla je "Da" svom momku Alesandru Voljaku, sa kojim ima ćerku Violante od dve godine. Venčali su se u Bariju, u gradu u kojem je Mihajlović napravio najveći uspeh u karijeri i na stadionu "Sveti Nikola" 1991. postao prvak Evrope sa Crvenom zvezdom.

Siniša Mihajlović, koji je preminuo krajem prošle godine posle dugogodišnje bitke protiv leukemije, ostavio je za sobom šestoro dece - Virdžiniju, Viktoriju, Marka, Miroslava, Dušana i Nikolasa. Virdžinija je rođena 29. maja 1998, baš na godišnjicu Mihinog trijumfa sa Zvezdom u Bariju 1991.