Užas!

MITROV SAIGRAČ UHAPŠEN ZBOG PRETNJI SMRĆU! Poznati fudbaler slao ŠOKANTNE poruke - policija reagovala!

Autor Dušan Ninković

Defanzivac Isa Diop priveden je zbog pretnji smrću ženu sa kojom se razvodi.

Izvor: Profimedia

Poznati fudbaler iz Premijer lige i zvezda Fulama Isa Diop (26) našao se u središtu skandala - uhapšen je u Francuskoj zbog pretnji smrću bivšoj partnerki! Kako navode brojni francuski mediji, štoper koji već godinama igra u Engleskoj uhapšen je u nedelju u rodnom Tuluzu zbog niza pretnji koje je uputio ženi (29) sa kojom je trenutno u fazi razvoda.

Prema navodima francuskih novinara, Diopova bivša partnerka od fudbalera traži veliku svotu novca koju on nije spreman da plati, pa je u porukama koje joj je uputio, kako se navodi, napisao i da "postoji mogućnost da je se trajno reši", što je francuskoj policiji bilo dovoljno da ga privede.

Isa Diop je od prošlog leta član Fulama, čiji član je i srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović, a u sezoni iza nas odigrao je 25 mečeva u Premijer ligi za ovaj klub. Ugovorom je za Fulam vezan do leta 2027. godine, a u Engleskoj je četiri godine nosio dres Vest Hema, nakon što je 2018. godine napustio Tuluz u kojem je ponikao.

Kao đak Tuluza predstavljao je budućnost francuskog fudbala i godinama je bio reprezentativac u svim mlađim kategorijama. odigrao je preko 40 mečeva za mlađe kategorije Francuske, ali u seniorskoj konkurenciji nije upisao nastup ni za jednu zemlju.