MIHINA ĆERKA BLISTALA, A MAJKA I DALJE TUGOVALA; Procureli detalji venčanja, evo ko je zamenio Sinišu kod oltara! (FOTO)

Ćerka Siniše Mihajlovića je odnela šou u beloj venčanici, a do oltara ju je otpratio stric sa braćom.

Instagram/printscreen/ariannamihajlovic

Mlađa ćerka Siniše MihajlovićaVirdžinija udala se za italijanskog fudbalera Alesandra Voljaka, a do oltara ju je ispratio Dražen, Sinišin stariji brat. Uz nju su naravno bili braća Miroslav, Dušan i Nikolas, kao i mama Arijana

Virdžinija je u vezi sa italijanskim defanzivcem već godinama, a 2021. godine su se verili. Sada su konačno upriličili i svadbu, a mlada je blistala u beloj venčanici dok ju je Dražen Mihajlović vodio do oltara. 

Veliki srpski fudbaler i trener Siniša Mihajlović je nažalost posle duge i teške bolesti preminuo u decembru, ali je ipak dočekao da bude deda. Virdžinija je pre udaje rodila ćerku Violante koja je bila velika radost u poslednjoj godini Sinišinog života. Ona je donela burme mladencima na venčanju, a pogledajte kako je to izgledalo:

Sinišina majka Viktorija je takođe prisustvovala venčanju, a ona je bila u crnini pošto je još u žalosti za sinom koji je preminuo pre sedam meseci. Svadbi su prisustvovali brojni prijatelji i rodbina, ali je ipak u prvom planu bila mlada. 

Mladoženja ima 24 godine i bio je blizak sa preminulim tastom. Počeo je u mlađim kategorijama Barija i Juventusa, a onda se probijao kroz Padovu, Pordenonee i Benevento. Sada je fudbaler Dženove i videćemo da li će tu dobiti šansu naredne sezone.