Fudbal

SPREMA SE SRPSKI JUVENTUS, SKUPLJA SE TRIO "ORLOVA": Pogba je stalno povređen, on će biti novi lider veznog reda!

Autor Nikola Lalović

Dugo je želja Juventusa, ali mu je cena bila prevelika. Sada je spreman da ide u Torino!

Izvor: Profimedia/marco iacobucci / IPA/SIPA/2304091018

Odmah nakon poslednjeg meča u sezoni u kome su reprezentativci Srbije razočarali i odigrali tek 1:1 sa Bugarskom u Razgradu oživela je transfer pijaca. A tamo su srpski reprezentativci na ceni. Kako javlja "Tutosport" Sergej Milinković-Savić je spreman da posle osam godina napusti Lacio.

Od samog dolaska u Italiju pobudio je veliko interesovanje najvećih evropskih klubova, a sada bi mogao da završi svoju misiju u Rimu pošto mu ugovor ističe na kraju naredne sezone. To mu je spustilo cenu i Juventus ga vidi kao idealnu zamenu za Adrijana Rabioa koji će napustiti klub na kraju meseca.

U Juventusu ga već čekaju Dušan Vlahović i Filip Kostić, a Juventusu su neophodni kvalitetni fudbaleri u sredini terena zato što će klub napustiti i Anhel Di Marija, a Pol Pogba se muči sa povredama. Svakako je jasno da od 120.000.000 evra koliko je Lacio ranije tražio za njega ne dolazi u obzir. Italijanski mediji prenose da bi Juventus ponudio 40.000.000 evra kao i Luku Pelegrinija, levog beka "stare dame" koji je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Laciju.