Ovako stoje stvari

PROCURILO - KRISTIJANO POTPISAO UGOVOR SA GEORGINOM! Zbog dece joj daje 100.000 evra, a mediji bruje o RASTANKU!

Autor Nikola Lalović

Kristijano Ronaldo i Georgina Rodrigez imaju vrlo jasno određen odnos u svakom smislu, pogotovo finansijskom.

Izvor: Profimedia

Čitali smo o tome koliki "džeparac" ima Georgina Rodrigez, ali sada su engleski mediji otkrili da je ova lepotica potpisala ugovor sa Kristijanom Ronaldom po kome bi u slučaju rastanka sa nim ona i dalje od Portugalca dobijala oko 100.000 evra mesečno.  Partnerka Kristijana Ronalda ima 29 godina i sa slavnim fudbalerom se upoznala dok je radila u jednom butiku. Već nekoliko godina je u vezi sa njim i sa njim ima dvoje dece - Alanu Martinu i Belu Esmeraldu.

Zanimljivo je da su oni potpisali ugovor o izdržavanju u slučaju rastanka, a da nisu ni venčani i bila im je potrebna specijalna dozvola saudijskih vlasti da zajedno uđu u zemlju pošto je u ovoj državi na snazi šerijatski zakon po kome nije dozvoljeno da nevenčani parovi žive zajedno.

Kristijanu Ronaldu novca ne nedostaje, pošto je nedavno potpisao ogroman ugovor sa Al Nasrom po kome će inkasirati preko 200.000.000 era, a "TV Guja" iz Španije ističe da je Kristijano rešio da ugovorom unapred odredi koliko će morati novca da uplaćuje Georgini ako se rastanu. Pogledajte kako ona izgelda: 

Iznos od 100.000 evra koliko će Geogrina dobijati od Kristijana u slučaju da se ovaj par razdvoji je zapravo alimentacija i to za petoro dece. Kako španski medij javlja, svih petoro dece Kristijana Ronalda su u očima zakona deca Geogrine Rodrigez jer im je ona zakonski navedena kao majka, tj. starateljka.

Ova vest dolazi posle natpisa da je Georgina ponašanjem naljutila svog partnera i da je on vrlo nezadovoljan ponašanjem i životnim stilom svoje izabranice. Iako je njena majka Dolores to oštro demantovala, njihov potencijalni rastanak je priča koja se sve češće pojavljuje u medijima.