Bomba!

MITRU RODILA TROJE DECE, A NA PLAŽI DOMINIRA! Ćerka je poznatog trenera i žena fudbalera - ovako izgleda u kupaćem! FOTO

Autor Dušan Ninković

Aleksandar Mitrović je već godinama sa Kristinom, koja mu je rodila troje dece i sa kojom veoma skladno živi u Londonu.

Izvor: Instagram/mitrovic__kristina/Printscreen

Završena je fudbalska sezona u većini zemalja koje ljubitelji ovog sporta, pa je tako došao red da se najbolji igrači sa porodicama presele na kratki odmor, pre nego što počnu novi izazovi. Pauzu između dve sezone za godišnji odmor iskoristio je i Aleksandar Mitrović, koji zbog povrede nije mogao da pomogne reprezentaciji Srbije u junskom prozoru za nacionalne timove. On je sa suprugom Kristinom otputovao na more, a ona je tamo "izgrmela"!

Atraktivna Kristina Mitrović, inače ćerka poznatog srpskog trenera Aleksandra Janjića, podelila je sa pratiocima na društvenim mrežama nekoliko fotografija sa godišnjeg odmora. Dve su selfi, na jednoj se vidi i najbolji golgeter u istoriji našeg nacionalnog tima, a pretpostavićemo da je upravo napadač Fulama napravio preostale tri - one na kojima je Kristina pozirala pored mora. Pogledajte kako ona izgleda:

Inače, Aleksandar Mitrović i Kristina su već godinama izuzetno skladan par! Njihov brak deluje idilično i tokom godina ih nisu pratili skandali, a u međuvremenu su dobili i troje dece. Kristina Mitrović se treći put porodila pre manje od godinu dana, odnosno početkom oktobra 2022. godine.

Zbog toga njena figura na plaži deluje još impresivnije - bilo joj je potrebno samo nekoliko meseci da liniju dovede do savršenstva i da izdominira na obali u šarenom kupaćem kostimu.