Fudbal

CRVENA ZVEZDA POČINJE PRIPREME, BAHAR OBJAVIO SPISAK: Na Zlatibor ide 28 igrača, a jedno ime mnogi NISU očekivali!

Autor Nemanja Stanojčić

Barak Bahar objavio je spisak od 28 igrača koje vodi na pripreme na Zlatibor.

Izvor: MN Press

Crvena zvezda počinje pripreme na Zlatiboru. Igrači sa novim trenerom Barakom Baharom uputili su se na novu destincaciju i tamo će odraditi deo priprema u kome će odigrati i dve prijateljske utakmice. Izraelski stručnjak poveo je 28 igrača, dok će se pojedinci kasnije priključiti.

Na tom spisku nalazi se i jedno ime koje mnogi nisu očekivali. U pitanju je golman Zoran Popović (35). Njemu ugovor sa crveno-belima ističe 30. juna, prošlu polusezonu proveo je na pozajmici u Čukaričkom. Izgleda da Bahar želi da ga vidi na delu posle odlaska Milana Borjana i očekivanog dolaska Omrija Glazera. Kada su u pitanju prijateljske utakmice, rivali će biti Sloboda Užice (26. jun u 18 časova) i Borac Banjaluka (29. jun u 18 časova).

Naknadno će se timu priključiti Strahinja Eraković, Kings Kangva, Osman Bukari, Andrija Radulović, Piter Olanjinka, Žan Filip Kraso i Irakli Azarov. Ovako izgleda spisak igrača koje je Bahar poveo na Zlatibor: Nikola Vasiljević, Miloš Gordić, Zoran Popović, Aleks Vigo, Lazar Nikolić, Kosta Nedeljković, Aleksandar Dragović, Uroš Spajić, Nemanja Milunović, Stefan Leković, Milan Rodić, Marko Gobeljić, Edmund Ado, Marko Stamenić, Srđan Mijailović, Slavoljub Srnić, Nikola Stanković, Gelor Kanga, Nikola Knežević, Mirko Ivanić, Jovan Šljivić, Jegor Prucev, Nikola Mituljikić, Jovan Mituljikić, Aleksandar Katai, Stefan Mitrović, Vladimir Lučić i Jovan Mijatović.