Već!

KULTNI MOMENTI ZVEZDINE ISTORIJE - POZIV ZA PREMIJUM SEZONSKU: Crveno-beli već prodaju ulaznice za Ligu šampiona!

Autor Dušan Ninković

Aktuelni šampion Srbije pokrenuo akciju sa sezonskim kartama za narednu takmičarsku godinu.

Izvor: YouTube/Crvena zvezda/printscreen

Fudbalski klub Crvena zvezda poslednjih dana kao na traci predstavlja pojačanja za Ligu šampiona - već su stigli Kraso, Ado, Glazer i Stamenić - a u klubu se za okršaje sa najboljim timovima na kontinentu spremaju i u drugim sektorima. Tako je aktuelni šampion Srbije već izbacio u prodaju Premijum sezonsku kartu za narednu sezonu, ulaznicu koja obezbeđuje ulaz na sve mečeve u sezoni računajući tu i susrete protiv najboljih timova Evrope.

Kako je saopšteno na zvaničnom sajtu kluba, Premijum kartu mogu da obezbede oni koji su prethodnih godina bili sezonci ili oni koji po prvi put žele da poseduju sezonsku utakmicu za mečeve crveno-belih. Sve detalji oko kupovine ulaznica jasno su naznačeni na zvaničnom sajtu kluba, a Zvezda je ovu akciju ispratila i promotivnim spotom u kojem se vide neki od najbitnijih trenutaka klupske istorije. Slavlje Darka Pančeva u Bariju, čuveni trk Siniše Mihajlovića nakon gola Bajernu, pogoci Milana Pavkova protiv Liverpula ili momenti snimljeni crno-belom kamerom kojih se sećaju samo najstariji navijači imaju ulogu da privuku publiku na stadion - Zvezda najavljuje još blistavih trenutaka u Ligi šampiona.

Crvena zvezda - Premium karte za Ligu šampiona
Izvor: YouTube/Crvena zvezda

Podsećamo, Crvena zvezda će ove sezone igrati grupnu fazu Lige šampiona i iz trećeg šešira će biti izvlačena u društvu najboljih. Grupna faza Lige šampiona u kojoj će učestvovati i srpski šampion - a možda i drugoplasirani TSC - počinje 19. septembra i trajaće do 13. decembra. Za sada se zna da rivali crveno-belih u eliti ne mogu biti Šahtjor, Red Bul Salcburg, Milan i Lacio, koji se takođe nalaze u trećem šeširu.