POTPIS

STIGLO DRUGO POJAČANJE U HUMSKU! Vratio se ljubimac navijača Partizana čiji je ODLAZAK Stanojević skupo platio

Autor Milutin Vujičić

Aleksandar Šćekić je bio vrlo važan šraf kod Aleksandra Stanojevića, a nakon njegovog odlaska crno-beli su izgubili prvo mesto na tabeli.

Izvor: MN Press

Crnogorski fudbaler Aleksandar Šćekić vratio se u Partizan, potvrdio je klub iz Humske. Visoki vezista stiže u Humsku nakon godinu i po dana i tri promenjena kluba u međuvremenu, čime se nastavio višegodišnji trend "povratnika" u crno-belim bojama. Ovog leta već se vratio bivši omladinac Partizana Nikola Antić, dok je Aleksandar Šćekić iza sebe ostavio i ozbiljan seniorski staž jer je nastupao za "valjak" od leta 2018. do zime 2022.

"Mislim da je izlišno govoriti koliko je Aleksandar Šćekić značio Partizanu dok je bio u klubu u svom prvom mandatu i koliko će njegov povratak obradovati, kako navijače, tako i sve nas koji znamo kakav je njegov doprinos kao igrača na terenu. Šćekić je neko ko i u srcu nosi crno-belu boju i neizmernu ljubav prema klubu i sa najvećim ambicijama se vratio u ovoj sezoni", poručio je sportski direktor Partizana Ivica Kralj nakon potpisivanja dvogodišnjeg ugovora 

"Kad odeš iz Partizana tek onda vidiš kolika je tvoja ljubav prema klubu i da sve što radiš ne može da se meri sa emocijom koju osećaš kada izađeš pred svoje navijače. Daću sve uz ove momke da se Partizan u ovoj sezoni vrati na tron! Mnogo rada i napora je pred nama, ali smo spremni!", naglasio je Aleksandar Šćekić.

Šćekić je inače za Partizan odigrao 133 meča i postigao je 12 golova, a bio je važna karika kod Sava Miloševića i Aleksandra Stanojevića. Upravo posle njegovog šokantnog odlaska u zimu 2022. godine, Partizan je izgubio prednost i prvo mesto na tabeli. Beranac je nakon toga igrao za Zaglembje, Dibu i Hapoel Haifu. Ranije u karijeri nastupao je još za Bokelj, Genčlerbirligi i rodno Berane.