POGLEDAJTE

FUDBALER KOSOVSKIH KORENA POTPISAO ZA HAJDUK, ALI SVI PRIČAJU O NJOJ: Prelepa plavuša ukrala šou u Hrvatskoj! (FOTO)

Autor Nemanja Stanojčić

Leon Dajaku potpisao je ugovor za Hajduk, ali svi pričaju o njegovoj prelepoj devojci Leoni Džun.

Izvor: Instagram/leonie__f

Leon Dajaku (22), fudbaler koji ima poreklo sa Kosova, potpisao je za Hajduk iz Splita, ali svi pričaju o njegovoj devojci Leoni Džun. Prelepa devojka glavna je tema na društvenim mrežama i po hrvatskim medijima. Njene objave na Instagramu oduševile su mnoge.

On je potpisao ugovor do 2027. godine, njegovi roditelji rođeni su u Srbici, delu koji se nalazi na Kosovu i Metohiji. Došao je u Split, a njegova lepša polovina prva se oglasila. "Stigli smo u Hrvatsku, srećni smo što smo ovde. Hajduk živi večno", napisala je ona na svojim društvenim mrežama.

Prema fotografijama koje je ona objavila vidi se da su uživali i na hrvatskom primorju i da su se lepo proveli. Što se njega tiče, on je često objavljivao fotografije i sa članovima porodice, posebno sa majkom Blertom. Dajaku je rođen 12. aprila 2001. godine, igra na poziciji krilnog napadača i prošao je kroz mlađe kategorije reprezentacije Nemačke, nije debitovoa za seniore. U klupskoj karijeri odigrao je i dva meča u dresu Bajern Minhena, nosio je dresove Štutgarta, Union Berlina, Sanderlenda, Sent Galena...

Pogledajte i kako Leoni Džun izgleda: