OPA!

STIŽU MILIONI U VOJVODINU! Godinama nisu NIKOG prodali, a sada ozbiljno zarađuju - više i od Partizana!

Autor Milutin Vujičić

Vojvodina je prodala dvojicu mladih fudbalera i zaradila ozbiljan novac.

Izvor: MN Press

Talentovani fudbaler Vojvodine Mirko Topić potpisao je ugovor sa portugalskim Famalikaom i zvanična potvrda transfera očekuje se svakog trenutka. Novosađani će zaraditi okruglo milion evra, potvrđeno je MONDU iz kluba, pa se tako nastavio novi trend na "Karađorđu" da Vojvodina konačno ima fudbalere na kojima može da zaradi novac.

Prethodno je godinama "bila suša", dok je recimo Čukarički zarađivao ozbiljan novac na transferima, ali čini se da je konačno došlo i do buđenja u Novom Sadu. Prethodno je "stara dama" zaradila i 1,5 miliona evra od prodaje mladog Jovana Miloševića u Štutgart, a pored Topića očekuje se da Novosađani zarade i od Uroša Kabića koga već dugo prate klubovi iz Italije, dok su još pojedini igrači blizu inostranstva.

Ne i Uroš Nikolić i Lazar Carević sa kojima su produženi ugovori, a na "Karađorđu" ne sede skrštenih ruku i planiraju vrlo jak tim sledeće sezone tako da se narednih dana očekuje ozvaničenje saradnje sa Stefanom Vukićem (TSC).

Što se tiče Topića, pouzdanog veznog igrača, Vojvodinu napušta posle 113 nastupa i četiri pogotka. Prethodno ga je pratila i Crvena zvezda, ali je procenjeno da u ovom trenutku imaju kvalitetnija rešenja u veznom redu i da Topić ne bi mogao da igra koliko na nekom drugom mestu.

BONUS VIDEO: