HAOS

UVRNUTI RAZVOD BIVŠEG IGRAČA HAJDUKA! Filip terao ženu da pređe u DRUGU VERU: "Nisam mogla, ja sam pravoslavka"

Autor Nemanja Stanojčić

Bivši igrač Hajduka Steliano Filip ostavio je svoju suprugu jer nije htela da pređe u pentekostalizam.

Izvor: Instagram/printscreen/fivianee.filip

Bivši igrač splitskog Hajduka Steliano Filip (29) razveo se od svoje supruge Bajnke Marine zbog religijskih razloga. Kako navodi hrvatska "Slobodna Dalmacija" on je od nje tražio da pređe na pentekostalizam, onda je to odbila i došlo je do razlaza.

Rumunski fudbaler pokušao je da nametne tu veru i Bjanki, ona to nije želela i odlučili su da krenu različitim putevima. "Nismo se pronašli, prvenstveno u veri. To je bila prva prepreka za nas. Probala sam, nisam mogla. Moja veroispovest je pravoslavna, nisam se snašla u tom drugom smeru", rekla je Bjanka, a prenosi "Story".

Steliano je u martu ove godine ponovo stupi u brak, oženio je Fiviani Brinze, a nedavno je organizovao i proslavu na kojoj su bili rumunski reprezentativci. Što se pentekostalizma tiče, to je jedna od hrišćanskih zajednica koja je privukla mnogo kontraverzi. Neka od pravila su dosta stroga, poput skromnog oblačenja među ženama, zabrane šminkanja, nošenja uske odeće, nakita, određenih frizura kod oba pola, neke od njih zabranjuju i filmove i bavljenje sportom... Pogledajte i kako izgleda njegova nova supruga:

BONUS VIDEO: