Jedva čeka!

"NE ZNAM ODAKLE SU DOŠLI, STVORILI SE PREKO PLANINA!" Zvezda pobeđuje sa Baharom, a Izraelac ima i jače utiske! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Izraelski stručnjak Barak Bahar nakon pobede Crvene zvezde govorio o meču, ali i o vernim navijačima crveno-belih.

Izvor: Youtube/Arena Sport TV/printscreen

Fudbaleri Crvene zvezde su odradili prvi deo priprema na Zlatiboru, a u drugoj kontrolnoj utakmici savladali su Borac iz Banjaluke (2:0). Nakon tirjumfa koji su njegovom timu doneli Stefan Mitrović i Vladimir Lučić, izraelski strateg Barak Bahar sumirao je prvi deo pripremnog perioda, uz poseban osvrt na navijače koji su u četvrtak popodne u Užicu bili velika snaga Zvezde.

Pored navijača, na trenera su ponovo snažan utisak ostavili mladi fudbaleri - Jovan mijatović je asistirao za gol mitrovića, a Jovan Šljivić za pogodak Lučića. Kada se ima u vidu da Zvezda još nije u pravi ritam uvela najzvučnija pojačanja, deluje da svi mogu da budu zadovoljni!

"Radili smo dobro, intenzivno. Sa ekipom sam 10 dana, igrači su pokazali dobar odnos. Nije bilo loše za drugu utakmicu", rekao je Bahar i dodao: "Danas je bilo manje problema u igri, imali smo kontrolu, tražili smo put ka golu kroz igru. Bitno je da smo bili organizovani, bez grešaka. Iz meča u meč bićemo sve bolji." Poslušajte njegovu izjavu:

Barak Bahar posle Zvezda - Borac
Izvor: YouTube/Arena sport TV

Izraelac je morao posebno da se osvrne na publiku koja je pratila ovaj meč. "Ne znam odakle su se sve stvorili ovde, došli su preko planina, ali mogu samo da zamislim kakvu će nam podršku davati tokom sezone, u prvenstvu i Ligi šampiona. Impresivni su", zaključio je Bahar, koji je sa Zvezdom završio prvi deo priprema. Crveno-beli se vraćaju u Beograd, a zatim putuju u Rusiju gde ih čeka veoma jak turnir z Sankt Peterburgu.