Fudbal

MUVAO JE SRPSKI FUDBALER, A ONA OTIŠLA KOD NAJBOLJEG: Hrvatska navijačica se pohvalila, "upecala" ga na Ibici! (FOTO)

Autor Milutin Vujičić

Poznata navijačica Ivana Knol uživa na Ibici i lovi fudbalere.

Izvor: Instagram/screenshot/knolldoll

Poznata hrvatska manekenka Ivana Knol, koja se proslavila oskudnim odevanjem na Svetskom prvenstvu u Kataru, ponovo je u centru pažnje. Redovno joj se dešava da "upeca" sportiste u mestima koja obilazi ili na kojima letuje, pa je sada na Instagramu objavila fotografiju sa trenutno najboljim fudbalerom sveta - Erlingom Holandom, golgeterom Mančester sitija.

Kako joj se posrećilo, niko ne zna, neki bi rekli da tu možda nema slučajnosti, ali bilo kako bilo dovoljna je bila jedna fotografija da bi završila na svim naslovnim stranama medija u Velikoj Britaniji. Ne samo da su temeljno o njoj izveštavali dok je pozirala za vreme Svetskog prvenstva u Kataru, nego su nastavili da je prate i kada dođe na utakmice Arsenala, da pogleda Formulu 1 ili kada jednostavno upozna Erlinga Holanda.

Za samo 15 sati od objavljivanja, fotografija Ivane Knol i Erlinga Holanda zabeležila je preko 250 hiljada lajkova, a nismo saznali da li su se potom Hrvatica i Norvežanin zajedno provodili na Ibici. Pretpostavlja se da je Holand u špansko letovalište doputovao sa devojkom fudbalerkom i nekim od saigrača iz Mančester sitija.

Podsetimo, prethodno je Ivana Knoll otkrila i da ju je "muvao" jedan srpski fudbaler, a malo ljudi zna da je ona već godinama u dugoj i srećnoj vezi sa misterioznim gospodinom.

BONUS VIDEO: