SRAMOTA

POZNATI KOMENTATOR (66) U CENTRU SKANDALA - OŽENIO DRUGARICU SVOJE ĆERKE! Ostavio suprugu sa rakom zbog druge žene (35)

Autor Nemanja Stanojčić

Poznati britanski komentator ostavio je svoju suprugu i oženio 31 godinu mlađu ženu.

Izvor: YouTube/screenshot/QBR/Instagram/screenshot/IllegalyBlonde

Poznati sportski komentatorRičard Kiz (66) našao se u centru skandala i na udaru mnogih. Posle 36 godina braka ostavio je svoju suprugu Džuliju koja se borila sa rakom i oženio se sa drugaricom svoje ćerke Lusi Rouz (35). Razlika u godinama između njih dvoje je ogromna - 31 godina! Oni tvrde da su zaljubljeni i da ih to uopšte ne zanima...

Ceremonija venčanja održana je u Devonu (Velika Britanija) i tamo su bili prisutni prijatelji i najbliži, ali ne i njegova ćerka Džema i sin Džošua. Njegova bivša žena Džulija sedam godina se borila sa rakom, uspela je da pobedi tešku bolest, a tokom svega toga saznala je da je muž vara, pa je došlo i do razvoda.

Prema pisanju britanskih medija njegova porodica ostala je u šoku zbog svega, ćerka se odala alkoholu, upala je u depresiju, a informacija da niko od njih nije došao na njegovu svadbu dovoljno govori o odnosima u familiji. Oni su venčanje navodno planirali već nekoliko godina, ali je zbog korone i svih ograničenja ceremonija organizovana tek pre nekoliko dana. Uskoro odlaze na medeni mesec u Kanadu.

Zbog tekstova i napada koje dobija zbog svoje odluke Ričard se oglasio u svom blogu na društvenim mrežama. "Pobogu, kao neko koga su mediji želeli da otkažu toliko godina, pokazujete mnogo interesovanja za mene i moju suprutu. Čitam reč 'sramota' koju upotrebljavate. Zaista? Greške se dešavjau i o tome sam pričao, ali čemu bes posle ovoliko godina, to nije zdravo. Šta želite da postignete na taj način?", upitao je Kiz.

Potom je spomenuo svoju bivšu ženu. "Kada je moj prvi brak propao, tadašnja supruga nije imala rak, bila je u remisiji sedma godina već i sa svim tim se izborila hrabro. Bio sam sa njom tokom svakog koraka. Živa je, dobro joj je i da, istina je da ljudi koji pobede rak moraju da budu pažljivi i da vode posebnu brigu o svom zdravlju", dodao je Kiz. Pogledajte kako Lusi izgleda:

Podsećanja radi on je 2011. godine dobio otkaz na "Skaj Sportu" pošto je u pauzi tokom prenosa vređao ženu linijskog sudiju Sijan Mejsi-Elis. "Može li neko da izađe na teren i da joj objasni šta je ofsajd. Zašto je žena linijski sudija? Neko je žestoko u***ao stvari", rekao je tada Kiz. Pozvao je potom nju, izvinio joj se zbog svojih užasnih komentara, ali ga ni to nije spasilo otkaza. Radi trenutno kao komentator za "Al Džaziru" i "BeIn sport".

BONUS VIDEO: