Transfer!

DVA PUTA BIO ŠAMPION SA ZVEZDOM, A SAD JE NA DRUGOM KRAJU SVETA: Srpski fudbaler pronašao šokantan angažman!

Autor Dušan Ninković

Nekadašnji ofanzivac Crvene zvezde Milan Jevtović preselio se na drugi kraj sveta i krenuo po šampionsku titulu.

Izvor: MN Press

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i dvostruki šampion Srbije Milan Jevtović (30) ima novi klub - u dalekom Vijetnamu! On se usred sezone norveškog fudbala, gde je igrao do sada, preselio u daleku azijsku zemlju, a sa novim klubom Hanojem ima za cilj osvajanje šampionske titule i učešće u Ligi šampiona Azije!

Jevtović će u Hanoju imati priliku da sarađuje sa crnogorskim stručnjakom i nekadašnjim fudbalerom Crvene zvezde Božidarom Bandovićem, koji je verovatno bio i ključni čovek pri realizaciji ovog transfera. Milan mu se odmah stavio na raspolaganje, pa je samo nekoliko dana nakon što je stigao u klub zaigrao u startnoj postavi, ali... Hanoj je propustio priliku da pobedom u 13. kolu tamošnjeg prvenstva izbije na lidersko mesto, pa ostaju trećeplasirani sa dva boda manje od tima na vrhu.

Jevtović je tokom mandata u Crvenoj zvezdi odigrao 24 utakmice, uz šest postignutih golova i tri asistencije. Osvojio je dve šampionske titule, a nastupio je i u evropskim mečevima. Ipak, nije igrao u grupnoj fazi Lige šampiona tokom dve sezone - u prvoj je samo protiv PSŽ-a u poslednjem kolu bio u konkurencij iza tim, ali je ostao na klupi, dok ga u drugoj sezoni Vladan Milojević nije stavio na spisak licenciranih igrača.

Inače, Milan Jevtović je iz sela Pranjani u opštini Gornji Milanovac i karijeru je počeo u Borcu iz Čačka, odakle je zaslužio inostrani transfer. Ređali su se LASK, Bode/Glimt, Antalijaspor, Rozenborg gde je osvojio titulu i Superkup Norveške - povratak u Zvezdu i pozajmica u Apoel, pa ponovo sever Evrope. Igrao je za Arhus u Danskoj i Odd u Norveškoj, pre selidbe u Aziju gde će imati priliku da doživi nešto potpuno novo!

BONUS VIDEO: