OGLASIO SE

"ZBOGOM, MATORI..." Srceparajući oproštaj Vladimira Volkova nakon porodične tragedije

Autor Milutin Vujičić

Vladimir Volkov se oglasio nakon što je ostao bez oca.

Izvor: MN Press

Otac fudbalera Vladimira Volkovaizvršio je samoubistvo u petak, a bivši igrač Partizana oglasio se dan kasnije na Instagramu srceparajućom porukom. Oprostio se od oca uz zajedničku fotografiju i sledeće reči: "Najvažnija stvar koju otac može da učini za svoju decu je da voli njihovu majku! Zbogom matori".

"Cela porodica u šoku zbog tragedije koja ih je zadesila. Vladimir je bio izuzetno vezan za svog oca i u šoku je posle svega što se desilo. Porodica ne može da prihvati činjenicu da ga više nema", piše Informer.

Izvor: Instagram/printscreen/vovavolkov3

Podsećamo, Vladimir Volkov se najbolje snalazio na poziciji levog beka i najveći trag u karijeri ostavio u Partizanu, a igrao je za brojne srpske klubove, između ostalog i OFK Beograd Radnički iz Niša, Rad... Što se tiče inostranstva, igrao je u Portugalu, Moldaviji, Belgiji, Poljskoj i na Kipru, a zanimljivo je da je čak 17 puta nastupio za reprezentaciju Crne Gore, iako je rođeni Beograđanin.

Ako pomišljate na samoubistvo ili imate takve misli, SOS linija je 011/7777-000 klinike "Laza Lazarević". Broj Centra "Srce" za pružanje emotivne podrške osobama u krizi i prevenciju samoubistva je 0800-300-303.