ODOBRAVANJE PUBLIKE

ZVEZDA ZAIGRALA FUDBAL KOJI MAMI NAVIJAČE: "Markana" će biti još punija, evo kako do sezonske!

Autor Milutin Vujičić

Gledajući ono što je Crvena zvezda prikazala u Sankt Peterburgu, navijači će pohrliti na stadion sledeće sezone.

Izvor: Profimedia

Crvena zvezda već posle dve priprema kod novog trenera Baraka Bahara izgleda odlično, a nakon što su se sa Zlatibora, gde su odigrali dve prijateljske utakmice protiv reprezentacije Užica i Borca Banjaluke otišli u Rusiju - tamo su prikazali još bolju igru. Zvezda je savladala Zenit iz Sankt Peterburga (2:1), ubedljivo najbolji tim Rusije, a ono što posebno hrabri navijače je što je rezultat mogao da bude i povoljniji.

Na društvenim mrežama nižu se komentari zadovoljstva zbog "nove Crvene zvezde", baš onakve kakvu je rukovodstvo najavilo pri postavljanju Bahara, pa bi to mogao da bude i dobar okidač za kupovinu sezonskih ulaznica koje su nedavno stavljene u prodaju.

Premijum sezonske za narednu takmičarsku godinu mogu da se kupe jedino onlajn, ali je Crvena zvezda odlučila da na stadionu, tačnije u servisu za članstvo, otvori šalter za pomoć pri kupovini Premijum sezonskih karata! Na taj način će veći broj navijača imati priliku da dođe do ulaznice za sve mečeve u narednoj sezoni, a samim tim i da će klub na mečevima imati veću posetu nego što je to bilo lane.

Sve što treba da ponesete su stara članska i/ili sezonska karta, kao i platna kartica, te aktivan imejl nalog, a ostalo je na ljudima koji će na šalteru odraditi ostatak posla. Cene "Premijum" sezonske ulaznice koja obuhvata paket karata za Ligu šampiona i sva domaća takmičenja su:

  • Sever - 14.500 dinara, obnova: 9.500
  • Istok - 25.000 dinara, obnova: 16.000
  • Zapad - 30.000 dinara, obnova: 19.500

BONUS VIDEO: