Fudbal

ITALIJAN JE BOMBA PRELAZNOG ROKA - A SA SOBOM JE DOVEO LEPOTICU: Engleska priča o zanosnoj Đuliji! (FOTO)

Autor Nikola Lalović

Sandro Tonali je stigao u Njukasl, ali nije stigao sam!

Izvor: Instagram/printscreen/juliette_pastore

Prvi veliki transfer u engleskom fudbalu ovog leta bio je prelazak Sandra Tonalija za 64.000.000 evra iz Milana u Njukasl, a sada je sjajni italijanski vezista stigao u Englesku. Došao je da se pridruži novom timu, a nije bio sam. 

Sa njim se na aerodromu pojavila Đulijeta Pastore, italijanska dizajnerka i influenserka koja je sa 23-godišnjim Tonalijem u vezi već četiri godine! Ova zanosna plavuša je poznato lice u Italiji, a sada će zajedno sa momkom morati da zameni Milan Njukaslom. 

To se zapravo nikome od njih neće baš svideti! Đulija je želela da nastavi da živi u domovini, dok je Tonali navijač Milana od malih nogu i nije želeo da ide. Počeo je karijeru u Breši i za "rosonere" je igrao od 2020. godine, a nakon tri sezone odličnih partija rešili su čelnici kluba da naplate njegove dobre igre. Pogledajte kako izgleda njegova devojka:

Sada će morati da se naviknu na zajednički život u Engleskoj, a sa Njukaslom će Tonali probati da ostvari dobre rezultate kako u Premijer ligi, tako i u Ligi šampiona u kojoj se Njuukasl našao posle mnogo godina. 

BONUS VIDEO: