Izdrži!

OGLASIO SE SIN LJUPKA PETROVIĆA I DONEO SJAJNE VESTI: Čuveni srpski trener je sve bolje, ali ga sad čeka teška borba!

Autor Nikola Lalović

Čovek koji je doneo titulu prvaka Evrope Crvenoj zvezdi je u sve boljem stanju i oporavlja se.

Izvor: MN Press

Dolaze sve bolje informacije o Ljupku Petroviću! Čuveni srpski fudbalski trener doživeo je tešku saobraćajnu nesreću, a nakon što je uveden u veštačku komu oglasio se njegov sin. Posle informacija da mu se povukla krv iz moždane opne i da mu stanje ide na bolje njegov sin Srđan je za "Sportski Žurnal" otkrio da je situacija sve bolja.

"Tati je sve bolje iz dana u dan. Lekari su optimisti, specijalistički pregledi ohrabruju i nadamo se najboljem. S tim da bi proces oporavka mogao da traje i mesecima", naveo je za "Sportski žurnal" Srđan Petrović 

Iskusni trener koji ima 76 godina je izazvao nesreću tako što je "mercedesom B180" ušao u pogrešan smer na obilaznici, a nakon toga je udario u "ševrolet Aveo" kojim je upravljao Ž.K. (63). Posle toga je oštećen još jedan automobil, a iako su prve informacije bile da je Petrović dobro i da nije teško povređen, situacija je zapravo bila mnogo teža. 

On je hitno prebačen u bolnicu i uveden u indukovanu komu, a sada se po svemu sudeći njegovo stanje poboljšava. Petrović je inače trenutno najstariji aktivni trener u svetu fudbala uz Engleza Roja Hodžsona i vodi Liteks iz Loveča u Bugarskoj. Najveći uspeh u jako dugoj i uspešnoj karijeri mu je osvajanje titule prvaka Evrope sa Crvenom zvezdom 1991. godine. 

BONUS VIDEO: