Fudbal

REPREZENTATIVAC SRBIJE PONOVO ZAVEO PEVAČICU (19): Viđali smo njihove vrele scene, a ova BOMBA je opet sa njim! (FOTO)

Autor Nikola Lalović

Uroš Račić je ponovo u vezi sa Emom Radujko.

Izvor: instagram/emaradujko/MN Press

Reprezentativac Srbije je izgleda ponovo u vezi sa kontroverznom pevačicom! Romansa centralnog veziste "orlova" Uroša Račića i pevačice Eme Radujko je izgleda obnovljena. Mediji prenose da je par koji je već jednom bio u vezi sada opet zajedno, mada se ni fudbaler ni pevačica nisu oglašavali. 

Ova 19-godišnja pevačica je sa 25-godišnjim sportistom već bila u vezi 2022. godine, a tada su javno priznali da su u vezi. Videli smo detalje njihove intime, čak ponekad i scene iz kreveta! Na kratko su se rastali, ali sada ponovo kruže glasine da su zajedno.

Ema je bila poznata još kada je bila maloletna jer je pre muzičke karijere zaradoila mnogo pratilaca na društvenim mrežama i dobila status influenserke, a sada pokušava da izgradi uspešnu muzičku karijeru. Pogledajte kako ona izgleda:

 Uroš Račić je sa druge strane spreman za novu sezonu. Ovaj fudbaler koji je karijeru počeo u OFK Beogradu, a seniorski fudbal zaigra u Crvenoj zvezdi otišao je sa "Marakane" 2018. kada ga je Valensija platila 2.200.000 evra. Nije uspeo odmah da se nametne u klubu pa je bio na pozajmicama u Famalikaou i Bragi.

Redovan je na spiskovima Dragana Stojkovića Piksija i do sada je nastupi na 11 mečeva za "orlove", Bio je deo tima na Svetskom prvenstvu u Kataru. 

BONUS VIDEO: