Drži se!

BIVŠEG IGRAČA ZVEZDE KRVAVOG IZNELI SA TERENA: Lekari mu pomagali 15 minuta, sudija prekinuo meč!

Autor Dušan Ninković

Nekadašnji ofanzivac crveno-belih Srđan Plavšić doživeo tešku povredu na pripremnom meču.

Izvor: MN Press

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Srđan Plavšić doživeo je tešku povredu tokom prijateljskog susreta Slavije iz Praga i Podbrezove. On se sudario glavom sa igračem protivničkog tima, nakon čega je ostao da leži na terenu. Lekarski tim mu je 15 minuta ukazivao pomoć, sudija prekinuo susret, a ofanzivac češkog tima zatim je na nosili, uz krv na licu, iznet sa terena.

Plavšić je odmah kolima Hitne pomoći prebačen u bolnicu, gde će biti urađeni dodatni pregledi kako bi se utvrdilo u kakvom se stanju nalazi nakon sudara koji se dogodio u finišu prvog dela igre.

Podsećamo, Srđan Plavšić dres slavije iz Praga nosi od 2021. godine, kada je u redove ovog tima stigao iz gradskog rivala Sparte. Taj transfer izazvao je mnogo bure u češkom fudbalu, ali je teško reći da li je bio i pravi iskorak u karijeri srpskgo ofanzivca. nekadašnji igrač ČSK Čelareva, Spartaka iz Subotice i Crvene zvezde četiri godine je nosio dres Sparte, zatim prešao u Slaviju, a tokom prethodne sezone bio je pozajmljen Baniku iz Ostrave. Baš u toj sezoni Sparta je postala šampion!

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

BONUS VIDEO: