Ne daj se!

BIO ZVER U VEZI VELIKANA, SAD NEMA ŠANSE DA GA PREPOZNATE: Droga i alkohol ga uništili, evo kako izgleda sa 37! (FOTO)

Autor Nikola Lalović

Fredi Guarin je pao, ali ne odustaje i nada se da će uz pomoć vere i supruge uspeti da se podigne!

Izvor: Instagram/fguarin13/Screenshot

Teško da biste prepoznali Fredija Guarina kada biste ga videli na ulici! Nekadašnji vezista Porta, Intera, Boke Juniors i Sent Etjena, svojevremeno jedan od najspremnijih fudbalera na svetu sada je neprepoznatljiv. Iako ima 37 godina i mnogi njegovi vršnjaci i dalje igraju na vrhunskom nivou Guarin je 2021. završio karijeru, a sada je već primetan veliki višak kilograma koji ima. 

"Nemojte se bojati onoga što govore, bojte se da ćete dopustiti da vas neki deo ovog društva ponese da ono što želi je da vas vidi u lošem stanju. Ako padnete 1000 puta, ustanite po 1001. put. Mi smo Božja dela, ne sumnjajte da on ima predivne projekte za sve nas", napisao je Kolumbijac pored slike na kojoj je prikazao kako sada izgleda.

Dugogodišnji reprezentativac Kolumbije se muči otkako je završio karijeru, priznao je da ima psihičke probleme i čak je jednom prilikom u suzama traćio oprost za sve što je radio. Otkrilo se da ima problema sa narkoticima i sa konzumiranjem alkohola, a videle su se i scene kada krvav napušta dom roditelja. Pogledajte kako sada izgleda:

"Moj život se u potpunosti promijenio. Suze koje vidite na fotografiji su od čoveka punog poroka, grešaka, greha i puno nekih drugih stvari. Ljudi moji vreme je da otvorimo vrata Bogu i da nas On vodi pravim putem", napisao je nekadašnji centralni vezista za koga je otkriveno da se tukao sa roditeljima!

U karijeri je zaradio mnogo novca, pogotovo kada je 2016. godine iz Intera otišao u Kinu, a uprkos svim problemima lepa veterinarka Pauleta Pastrana je sve vreme ostala sa njim u braku i najveća mu je podrška u pokušajima da izađe iz krize. 

BONUS VIDEO: