Fudbal

NE MOŽE NA MARAKANU, A NI U LOZNICU! Jedno pravilo pravi problem Čukaričkom - evo gde će igrati evropske mečeve!

Autor Nemanja Stanojčić

Čukarički će po svemu sudeći svoje mečeve u Evropi igrati u Leskovcu.

Izvor: MN Press

Čukarički je izborio plasman u plej-of Lige Evrope i ako uspe da prođe igraće u tom takmičenju u suprotnom će ići u Ligu konferencija. Ono što je problem za srpski tim jeste što evropske mečeve mora da igra na nekom drugom stadionu. Postojala je ideja da to bude na "Marakani" ili u Loznici, ali ni jedan ni drugi stadion ne mogu da budu u opticaju.

O tom problemu pričao je sportski direktor tima Vladimir Matijašević. "Koliko vidim, biće Leskovac. Marakana je otpala, jer nijedan drugi klub ne može da igra na stadionu na kom igra učesnik Lige šampiona. Nismo to znali. Prijavili smo Marakanu, Loznica ima neke tehničke probleme i mislim da neće stići da reši", rekao je Matijašević.

Zbog svega toga planovi su se promenili. "Dobio sam informaciju od gospodina Nedimovića, bili smo u kontaktu i najverovatnije će se igrati u Leskovcu. Loznica, Leskovac, nama je svejedno. Doći će više navijača da podrži, bio sam u Loznici, video sam stadion, sigurno je i u Leskovcu odličan, to su novi stadioni. Mislim da će tribine biti pune", zaključio je Matijašević. Pogledajte i kako izgleda stadion u Loznici na kom će Čukarički igrati mečeve Superlige zbog radova na Banovom Brdu.

 BONUS VIDEO: