IZNENAĐEN

SERGEJ ME MOLIO DA IDE U SAUDIJSKU ARABIJU! Predsednik Lacija ostao u šoku: Sve je spremno za TRANSFER LETA!

Autor Milutin Vujičić

Predsednik Lacija Klaudio Lotito praktično je potvrdio da su mu ruke vezane i da mora da pusti Sergeja u Saudijsku Arabiju.

Izvor: Profimedia

Fudbalska vest dana, možda i nedelje, stiže iz Italije gde je za Sergeja Milinković-Savića stigla ponuda na koju bi retko ko mogao da ostane imun. Al Hilal, klub iz Saudijske Arabije, ponudio je 40 miliona evra Laciju za srpskog fudbalera, a istovremeno su i njemu ponudili platu koju nigde u Evropi ne može da dobije. Prve informacije govorile su da je to 20 miliona evra neto godišnje, da bi potom bila povećana na 25 - i nezvanično "SMS" je već rekao da.

Ipak, kao i svih prethodnih godina, odlučuje predsednik kluba Klaudio Lotito koji ne želi tek tako lako da se odrekne svog najboljeg igrača, tako da ponovo "tvrdi pazar". Bez obzira što je Sergeju ostalo još samo godinu dana ugovora, Lotito je namučio Saudijce i čini se da će na kraju popustiti.

"Sergej? Ako hoće da ide u Saudijsku Arabiju, to je samo zbog novca. Pokušao sam da ga zadržim, ali kada neko traži da ide - šta ja da radim? Mi smo želeli da produžimo ugovor sa njim i da mu povećamo platu. Zvao me je i molio da ga pustim da ide", kazao je danas predsednik rimskog kluba Klaudio Lotito za italijanske medije i tako praktično potvrdio jedan od najverovatnijih transfera ovog leta.

Plata koju će SMS, ako se posao na kraju zaključi, dobiti u Al Hilalu pet puta je veća nego što ima trenutno u Laciju, ali ono što naročito brine što je za novcem krenuo ranije nego što su odlazile velike fudbalske zvezde koje zovu "penzionerske lige" poput Saudijske Arabije, Kine, SAD...

Podsetimo, Sergej Milinković-Savić je ponikao u redovima Vojvodine, a 2014. je prešao u Genk. Samo godinu dana kasnije postao je igrač Lacija i do sada je odigrao gotovo 350 utakmica za "orlove".

BONUS VIDEO: