Fudbal

OBRT - FULAM STOPIRAO TRANSFER MITROVIĆA U SAUDIJSKU ARABIJU: Srbin hoće da ide, Englezima ne pada na pamet da ga puste!

Autor Nikola Lalović

Aleksandar Mitrović je i dalje igrač Fulama! Od odlaska u Saudijsku Arabiju nema ništa, za sada.

Izvor: Profimedia

Kako javlja dobro obavešteni "Atletik", od transfera Aleksandra Mitrovića u Saudijsku Arabiju nema ništa. Iako su engleski mediji javili da je Al Hilal za 30.000.000 evra doveo napadača iz Smedereva, sada se situacija menja. 

Prema navodima "Atletika" Fulam je odbio ponudu i ne pada im na pamet da puste stamenog napadača da ode iz kluba. Gradili su tim oko njega u Čempionšipu, u Premijer ligi im je takođe bio jedan od glavnih igrača i žele da nastavi da obara rekorde u crno-belom dresu.

Ipak Aleksandar Mitrović želi da ide i tu nastaje problem. Fulam bi ga zadržao, ali još uvek ništa nije gotovo jer korpulentni napadač reprezentacije Srbije ima želju da napusti Englesku i uzme milione Saudijcima. Navodno je Fulamu tražio veću platu, što klub nije želeo da mu ispuni, pa zbog toga želi da napusti ekipu. 

Al Hilal je već aktivirao jednu srpsku transfer bombu, pošto je doveo Sergeja Milinković-Savića iz Lacija i za taj transfer je ukupno spremio 150.000.000 evra. 

BONUS VIDEO: