Lep gest!

OVO JE TROFEJ KOJI ZVEZDA DONOSI IZ RUSIJE! Crveno beli dominirali i SVE POBEDILI, a klinci podigli pehar! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Dvojica najmlađih fudbalera srpskog šampiona, nakon odličnog utiska tokom priprema, dobili "nagradu" od saigrača.

Izvor: YouTube/Crvena zvezda/printscreen

Fudbaleri Crvene zvezde zadržali su stoprocentan učinak i nakon petog meča u toku letnjih priprema - ekipa Baraka Bahara savladala je Fenerbahče na poslednjoj utakmici u Rusiji i tako osvojila prestižni turnir na koji je pozvana u Sankt Peterburg. Nakon trijumfa protiv Zenita (2:1) i Nefčija (4:0), crveno-beli su bili bolji i od vicešampiona Turske (3:1), pa sa maksimalnih devet bodova takmičenje završavaju na prvom mestu.

Zbog toga su prepuni optimizma navijači Crvene zvezde koji su prethodnih dana mogli da uživaju u igri svog tima. Barak Bahar već sada ima veliki uticaj jer se njegove taktičke zamisli primećuju na terenu i odmah daju rezultate, a klub je poprilično "profitirao" od odlaska u Rusiju. Samopouzdanje je na visokom nivou, klupska kasa punija za 50.000 evra zbog osvajanja turnira, a tu je i pehar koji stiže u Srbiju. Pogledajte kako izgleda trofej i kako je izgledala ceremonija:

Fudbaleri Crvene zvezde će u četvrtak uveče doputovati u Beograd, a tom prilikom će doneti i trofej koji su osvojili. Njega su nakon meča podigli najmlađi prvotimci - Jovan Šljivić i Jovan Mijatović, dečaci rođeni 2005. godine. Verovatno će njima dvojici biti povereno i da brinu o njemu na putu do klupskog muzeja, što će sa zadovoljstvom prihvatiti.  

BONUS VIDEO: