Bio je tu!

SIN SINIŠE MIHAJLOVIĆA LETUJE U SRBIJI! Umesto na more, stigao u Novi Sad - otkriveno i zašto! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Dušan Mihajlović je još jednom iskoristio priliku da poseti Srbiju.

Izvor: Instagram/dusanmiha88/printscreen

Iako ima priliku da bira egzotične destinacije na kojima će da provodi godišnji odmor, sin Siniše Mihajlovića odlučio je da tokom ovog leta to bude u Srbiji. Dušan je na svom Instagram profilu podelio snimak sa Dunava, koji jasno pokazuje da se naslednik legendarnog fudbalera opušta u našoj zemlji.

Dušan Mihajlović je čest gost Srbije i nakon smrti svog oca nekoliko puta je dolazio iz Rima u Beograd i Novi Sad. Zajedno sa bratom bio je na stadionu Crvene zvezde kada je klub odavao počast nekadašnjem fudbaleru, a pojavio se i na prijemu kod predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji je posthumno dodelio orden Siniši. Pogledajte detalj sa Dušanovog storija:

Izvor: Instagram/dusanmiha88/printscreen

Dušan je veoma vezan za porodicu, što potvrđuje i tetovaža na kojoj je ime njegovog dede sa tatine strane. Takođe, na njegovom Instagramu se često mogu videti slike sa bebom njegove sestre Viktorije, a vezu sa Srbijom održavao je i susretom sa Novakom Đokovićem kojeg je dočekao u Rimu kada je najbolji teniser svih vremena igrao na turniru u tom gradu.

Ovog puta se Dušan Mihajlović našao u Novom Sadu kako bi zajedno sa stricem Draženom prisustvovao otkrivanju murala u naselju Liman. U tom delu grada svojevremeno je živeo Siniša Mihajlović, a autor murala želeo je da na zgradi nacrta portret legendarnog fudbalera i to tako da gleda u pravcu stadiona "Karađorđe".

BONUS VIDEO: