I ONA PODRŽALA

MITRU REKLA ŽENA - IDEMO U SAUDIJSKU ARABIJU! Srbin dobija ugovor karijere, ali još postoji jedan PROBLEM

Autor Milutin Vujičić

Kristina Mitrović je savetovala svog supruga Aleksandra da prihvati ponudu iz Saudijske Arabije.

Izvor: Instagram/screenshot/mitrovic__kristina/aleksandar_mitrovic_45

Srpski napadač Aleksandar Mitrović vrlo je blizu prelaska u Al Hilal. Mitrović je pristao na uslove koje nudi klub iz Saudijske Arabije (čak 25 miliona evra godišnje), a tamošnji mediji prenose i da je "da" rekla supruga Kristina Mitrović, čije mišljenje naravno veoma uvažava fudbaler i ne bi pristao da se preseli u drugu državu bez porodičnog odobrenja.

U tom slučaju ostaje još samo da na transfer pristane Fulam, a za sada na "Krejven kotidžu" i ne pomišljaju da se tako lako odreknu svog najboljeg fudbalera. Aleksandar Mitrović je odigrao najbolju sezonu u Premijer ligi do sada i postigao je 14 golova, pa dobro znaju u Fulamu da će ga teško zameniti, tako da su za sada odbili dve ponudekoje je Al Hilal poslao i svakog trenutka očekuje se i treća.

Engleski mediji prenose da će Mitrović teško otići i za 50-60 miliona evra, a ne za upola manje koliko Al Hilal nudi, tako da predstoje naporni pregovori. S obzirom da je ponuda više nego odlična za Mitrovića, videćemo da li će zbog toga na kraju biti primoran da insistira na transferu, koji je zaslužio nakon pet sjajnih godina u klubu.

Podsetimo, Al Hilal je već doveo Sergeja Milinković-Savića tako da bi Aleksandar Mitrović imao društvo u Saudijskoj Arabiji gde sve više sjajnih fudbalera odlazi posle odluke države da investira u ovaj sport.

BONUS VIDEO: