Fudbal

VLAHOVIĆU, ODSEĆI ĆEMO TI TRI PRSTA AKO DOĐEŠ! Jeziva pretnja Srbinu ispred stadiona PSŽ-a, isplivale fotografije!

Autor Mladen Šolak

Morbidna poruka za srpskog asa iz Pariza, dok pregovara sa francuskim šampionom!

Izvor: Profimedia/Nicola Campo

Srpski golgeter Dušan Vlahović dobio je jezive pretnje ispred stadiona Pari Sen Žermena, sa kojim je navodno dogovorio sve detalje svog transfera iz Juventusa. "Ako dođeš u Pariz, odseći ćemo ti tri prsta", piše na transparentu navijača PSŽ-a koji su po svemu sudeći došli iz Prištine, s obzirom na to da su imali i transparent sa imenom tog grada.

Pretpostavka je da su ovu morbidnu pretnju uputili srpskom fudbaleru zbog gesta kojim je slavio pobedu Srbije protiv Portugala i plasman na Svetsko prvenstvo. Tada je zajedno sa saigračima obukao majicu na kojoj je pisalo "Kosovo je Srbija" i uz to je podigao tri prsta, a fudbalski savez takozvane države "Kosovo" zbog toga je najavio da sprema tužbu protiv Fudbalskog saveza Srbije.

Godinu i po kasnije, na dan kada je objavljeno da je Vlahović postigao dogovor sa Parižanima i da se čeka samo da Juventus pristane, isplivala je ova morbidna pretnja. Da li će ona ugroziti eventualni transfer? Teško je poverovati u to, ali sigurno nikome nije prijatno da vidi ovakve poruke:

Vlahovićev transfer danima je jedna od udarnih tema u Italiji, jer je Juvents navodno spremio i "Plan B" za slučaj rastanka sa Srbinom posle godinu i po. Ako Dušan zaista ode u Pariz, umesto njega bi mogao da dođe Romelu Lukaku, centarfor velikog rivala, Intera. Ipak, sigurno je da pregovori neće biti brzo završeni.

BONUS VIDEO: