Fudbal

MOŽETE LI DA PREPOZNATE ČUVENOG FUDBALERA? Navijači iznenađeni, ima 36 godina i izgleda duplo starije od Breda Pita

Autor Nemanja Stanojčić

Poznati turski fudbaler Arda Turan se u potpunosti promenio, mnogi ga ne prepoznaju...

Izvor: Profimedia/Maffia/UK Sports Pics

Arda Turan bio je jedan od boljih turskih fudbalera. Rođen je 30. januara 1987. godine, što znači da je pre nekoliko meseci napunio 36 godina. Pojavile su se njegove najnovije fotografije i mnogi ne mogu da ga prepoznaju. Čak su i komentatori na društvenim mrežama ostali iznenađeni, nisu mogli da veruju koliko je promenio fizički izgled.

Brada je i dalje tu, ali se vidi da su ga stigle godine. Čak su se neki i šalili da izgleda duplo starije od Breda Pita koji ima 59 godina. Poznati glumac bio je na finalu Vimbldona i gledao meč Đokovića i Alkaraza i mnoge je iznenadio svojim izgledom. Za razliku od njega promene kod turskog fudbalera mnoge su ostavile bez teksta.

Turan se penzionisao u septembru prošle godine. Karijeru je počeo u Galatasaraju, pa je igrao za Atletiko Madrid i Barselonu, a između toga za Manisu i Bašakšeehir. Karijeru je završio tamo gde je i počeo u Galati. Za reprezentaciju Turske odigrao je 100 mečeva. Sada je prešao u trenerske vode i u aprilu je preuzeo turski Ejupspor i upravo je sa jednog od treninga nova fotografija koja se pojavila na mrežama.

BONUS VIDEO: