POGLEDAJTE

SAVO MILOŠEVIĆ SA DEVOJKOM NA PROMOCIJI DRESA: Retko se pojavljuju u javnosti, evo čime se bavi Natalija (FOTO)

Autor Milutin Vujičić

Devojka poznatog srpskog fudbalera i trenera Sava Miloševića je uspešna violončelistkinja.

Izvor: Dusan Milenkovic/ATAIMAGES

Fudbalski klub Partizan promovisao je u ponedeljak nove garniture dresova za predstojeću sezonu i tim povodom pozvao je brojne bivše asove i trenere, kao i javne ličnosti koje navijaju za crno-bele. Među njima su bili i prethodnici Igora Duljaja na klupi Partizana, legendarni fudbaleri Gordan Petrić i Savo Milošević, što je samo dokaz koliko se njih trojica međusobno poštuju iako su u neku ruku sada i "konkurencija".

Posebnu pažnju privukao je Milošević koji je došao u društvu devojke Natalije Tipsarević, posebno zbog toga što se njih dvoje vrlo retko pojavljuju zajedno u javnosti. Nekoliko godina su već u vezi, ali se trude da ne govore previše o tome kako bi imali duševni mir i sklonili se od znatiželjnih pogleda. Malo stvari se zna o njoj sem da je 10 godina mlađa i da je uspešna violončelistkinja.

Što se tiče dresa, sudeći po reakcijama javnosti svi su oduševljeni novom garniturom koju je inače predstavio novi tehnički sponzor crno-belih Puma. Poslednji put nemački proizvođač sportske opreme krasio je crno-bele boje Partizana još pre dve decenije, a sada je saradnja obnovljena i u Humskoj se nadaju da će to doneti sreću.

Pogledajte kako izgledaju novi dresovi Partizana i specijalnu rezervnu garnituru koja je u plavo-bordoj kombinaciji, a koju su inače godinama priželjkivali Grobari:

BONUS VIDEO: