BURNO

IZDAO SI INTER, ZABIO NAM NOŽ U LEĐA! Lukaku nepoželjan u dva kluba, a treći se NEĆKA - zavisi od Vlahovića!

Autor Milutin Vujičić

Romelu Lukaku je nekada bio jedan od najboljih napadača sveta, ali sada je nepoželjan.

Izvor: Profimedia

Belgijski napadač Romelu Lukaku nije planirao da se pojavi na početku priprema Čelsija pošto je čekao da ga Inter, klub u kome igra kao pozajmljeni igrač, na kraju otkupi. Međutim, tokom "cenkanja" nastali su problemi. Inter nije mogao da ponudi novac koji traži Čelsi (oko 30 miliona evra), a Belgijanac je u očaju tražio od svog agenta da zove i druge klubove kako bi ga što pre spasao da ne mora da se vrati na "Stamford bridž".

U tom metežu Romelu Lukaku je ponuđen i Juventusu koji je "zagrizao udicu" i počeo je da pregovara sa Čelsijem, čak je bila namera da Dušan Vlahović ode u suprotnom smeru u London, a kada su to čuli u Interu odlučili su da se zahvale Belgijancu. To nije najgore što mu se desilo pošto je u međuvremenu saznala i navijačka grupa "Curva nord".

"Ne vidimo se nikad više, Lukaku. Izdao si nas sve. Uvek smo te branili u teškim trenucima, a sada si nam zabio nož u leđa. Prodaješ se onome ko najviše nudi i ljubiš grb. Nisi dobar čovek!", stoji u saopštenju ultrasa Intera koji su ovom porukom i definitivno stavili tačku na jednu od najvećih letnjih saga, pošto Belgijancu ne mogu da oproste šta im je uradio iza leđa uprkos svemu što je učinio za klub igrajući tri sezone.

Lukaku je za "nerazure" odigrao 132 utakmice i postigao je 78 golova, a i dalje je zvanično igrač Čelsija - u koji ne želi. Maurisio Poketino je hteo da razgovara sa njim, što je Lukaku prvobitno odbio, međutim danas bi trebalo da se pokajnički ipak pojavi na treningu na kome je sada nepoželjan.

Juventus ima samo 72 sata da "završi transfer" Lukakua, videćemo da li sa ili bez Dušana Vlahovića, dok će nakon toga opcija za Belgijanca postati Saudijska Arabija u koju nikako nije želeo da ode. Sada možda neće imati izbora.

BONUS VIDEO: