Fudbal

GOTOVO! ZVEZDA PRODALA ZA 7 MILIONA EVRA! Strahinja NE IDE u Moskvu, a crveno-beli imaju posebnu MOLBU uz transfer!

Autor Nemanja Stanojčić

Strahinja Eraković nastaviće karijeru u Rusiji, ali ne u Spartaku!

Izvor: MN Press

Strahinja Eraković (22) odlazi iz Crvene zvezde u Rusiju, ali ne u Moskvu, već u Sankt Peterburg. Delovalo je da je prelazak u Spartak gotova stvar, Zenit se onda umešao u trku i dobio je prenosi "Mozzartsport". Prema njihovim informacijama srpski klub će inkasirati 7 miliona evra i 10 odsto od naredne prodaje.

Mladi toper zaradiće oko šest miliona evra za četvorogodišnji ugovor sa Zenitom i u četvrtak bi trebalo da ode u Rusiju i da završi medicinske preglede i sve formalnosti oko ugovora. "Nije definisano da li će ostati u Zvezdi još šest meseci, Zvezda to pokušava da 'izboksuje' u završnoj rundi pregovora", navodi se u tekstu.

Barak Bahar želi da zadrži Erakovića i da sa njim igra u Ligi šampiona, pošto je on bio jedan od stubova odbrane crveno-belih i tokom priprema i sa njim su uigravane taktičke zamisli izraelskog stručnjaka. Ako pronađu zajednički jezik to bi moglo da bude od velikog značaja za Zvezdu.

Od defanzivaca koji pokrivaju poziciju štopera Bahar ima Uroša Spajića, Aleksandra Dragovića, Nemanju Milunovića i Stefana Lekovića, dok je tokom pripremnih utakmica na to mesto trener stavljao i Srđana Mijailovića. Ukoliko ne dođe do dogovora sa ruskim klubom spekulisalo se o povratku Miloša Degeneka na "Marakanu".

BONUS VIDEO: