Užasno!

KOŠTA 75.000.000 EVRA I CEO SVET MU SE SMEJE: Pogodio u finalu Lige šampiona, sad ne zna NIŠTA! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Nemački fudbaler Kai Haverc brukao se tokom američke turneje Arsenala, svog novog kluba.

Izvor: Twitter/ErlingRoIe/printscreen

Jedna od najvećih letnjih transfera u aktuelnom prelaznom roku bio je odlazak Kaija Haverca iz Čelsija u Arsenal. Selidba sa jednog na drugi kraj Londona izazvala je mnogo pažnje, a Mikel Arteta je dobio igrača od 75.000.000 evra kojeg treba da uklopi u vicešampionski tim iz prethodne sezone. Ako je suditi po pripremama, to će ići jako teško jer se Nemac bruka na turneji po Americi!

Fudbaleri Arsenala su u sklopu priprema za novu sezonu igrali utakmicu protiv Ol-star tima MLS lige, a u sklopu tog meča bile su i različite zanimljive igrice na poligonu. Igrači engleskog kluba uspeli su na kraju da savladaju domaćine, ali će se o potezima Kaija Haverca pričati danima, nedeljama i mesecima!

Kod preskupog ofanzivca sve je bilo pogrešno! Dok su mu saigrači centrirali sa leve i desne strane, a on nakon prijema trebalo da ogroman objekat ispred sebe, nije išlo. Kai je imao strašnih problema da umiri i iskontroliše loptu, a zatim je bilo nemoguće da osvoji poene za svoju ekipu pogađanjem nekog od polja koja su se nalazila ispred njega. Ovako je to bilo:

Nemački fudbaler Kai Haverc se obrukao i kada je hvatao centaršuteve svojih saigrača. On se nalazio na petnaestak metara od gola i sa te veoma dobre pozicije nijednom nije uspeo da zatrese mrežu iako je imao čak 14 pokušaja. Šest puta je šutirao preko gola, šest puta je golman odbranio njegove udarce, jednom ga je zaustavila prečka i pri poslednjem šutu je stativa sprečila da se "upiše". Pogledajte kako je to izgledalo:

BONUS VIDEO: