Fudbal

ODMAH DA PREKINU NAPADI NA BILJANU OBRADOVIĆ! Partizan pozvao da se kukavice i primitivci otkriju i procesuiraju!

Autor Mladen Šolak

Crno-beli objavili saopštenje i stali u odbranu svoje portparolke.

Izvor: MN Press

Portparolka Fudbalskog kluba PartizanBiljana Obradović kontinuirano trpi uvrede i napade na društvenim mrežama i oni hitno moraju da prestanu. Tim povodom oglasio se FK Partizan i apelovao na nadležne da preduzmu sve mere da bi svi koji upućuju takve poruke, pretnje i napade bili otkriveni i procesuirani. Klupsko saopštenje prenosimo u celosti:

"Povodom kukavičkih, morbidnih i učestalih napada i pretnji na društvenim mrežama na portparoku kluba, divnog čoveka i velikog profesionalca - Biljanu Obradović, FK Partizan izdaje saopštenje: Najoštrije osuđujemo i preziremo ovakav vid komunikacije sa bilo kim, a posebno sa osobom koja to ni po čemu nije zaslužila. Sve i da postoje ljudi nezadovoljni događanjima i rezultatima kluba, oni nikako nemaju prava da na ovakav prizeman i kukavički način izražavaju svoje frustracije i leče lične komplekse".

"Pozivamo nadležne organe i institucije Republike Srbije da preduzmu sve mere iz svoje nadležnosti kako bi ove kukavice i primitivci bili otkriveni i procesuirani, te najoštrije kažnjeni.  FK Partizan u celosti stoji uz svoju portparolku, divnog čoveka i velikog profesionalca - Biljanu Obradović".