Transfer

ODJEKNULA BOMBA - ZVEZDA KUPILA NAJVEĆI BISER SRPSKOG FUDBALA: Vojvodina na kraju pristala, Uroš ide na "Marakanu"!

Autor Nikola Lalović

Uroš Kabić je novi fudbaler Crvene zvezde!

Izvor: MN Press

Ono što se dugo najavljivalo sada je i završeno, Uroš Kabić je novi fudbaler Crvene zvezde, prenosi "Mocart sport"! Talentovani napadač koji je odavno na meti crveno-belih sa "Marakane" u narednim danima će potpisati ugovor i preseliti se u Beograd.  Ekipa Bahara Baraka je izgleda ostala bez planiranog prvog napadača ekipe Emanuela Late Lata, a nakon što mladi fudbaler rođen 2004. godine nije otišao u italijansku Bolonju rešeno je na "Marakani" da je vreme da se reaguje. 

Bilo je još interesovanja klubova iz nekoliko zapadnih zemalja, ali je mladi Kabić osetio priliku da se nametne u Beogradu i da zaigra u Ligi šampiona, što je presudilo u odluci da pređe u Zvezdu. 

Prošle godine je Kabić mučio crveno-bele u prvenstvu i dao im je gol na "Marakani", a crveno-beli su poslali dovoljno unosnu ponudu na "Karađorđe" kako bi Vojvodina pristala na prodaju. Kabić se najbolje snalazi po krilima, ali igrao je i napadača i zapravo se probio u Vojvodini prvo na mestu najisturenijeg igrača. 

Ovaj 19-godišnjak je nastupao za sve omladinske selekcije Srbije od U15 do U19 nivoa i dao je šest golova za omladinske selekcije Srbije. U Vojvodini je na 44 meča dva puta bio strelac. 

BONUS VIDEO: